MTV ADRIA стартира излъчването на видеоклипа към сингъла на Hayes & Y – „You Make Me Sick”. От 16 април парчето на българската банда ще се върти в ефира на музикалния канал, който покрива териториите на шест държави – Хърватска, Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония и Черна гора.

picture_8113

Сингълът „You Make Me Sick” излезе официално през есента на миналата година и беше последван от видео към него, коeто намира все по-широко разпространение в музикалните медии. Видеото е дело на режисьора Мартин Райковски, а снимките са осъществени в изоставения плувен басейн на спортен комплекс „Славия”.

Hayes & Y е първата и последна банда, която ползва мястото за заснемане на музикален клип, тъй като предстои съоръжението да бъде пуснато отново. „You Make Me Sick” е и първият видеоклип към сингъл, излизащ официално от лейбъла Homeovoxmusic.

Към днешна дата Hayes & Y имат зад гърба си два готови клипа и издадено EP, включващо 4 песни. Всяко от парчетата им се излъчва в ефира на няколко радиостанции в Англия. Залагат на своя собствена музика и авторски текстове. В момента момчетата от групата работят усилено в студио по записите на нов сингъл, който се очаква да излезе през май. Освен това бандата се подготвя за предстоящо турне в чужбина.

Read the original article HERE.

Advertisements